Första 4-veckorskursen i full gång!

Hej!
Vi är redan två och en halv vecka in i vår första 4v kombinerade grundkurs / individuell kostrådgivning.
Deltagarna börjar så smått komma in i tänket och jobbar på med att hitta sina rutiner kring maten och tänket kring vad de skall äta, hur mycket och när, och det går bättre och bättre.

Varje onsdag kväll kör vi en live-föreläsning online med efterföljande frågestund, där deltagarna får lära sig den nya kunskapen kring hur kosten påverkar vår hälsa, och hur vi kan äta och leva för att må så mycket bättre än om vi följer Livsmedelsverkets rekommendationer.

Nu på onsdag så skall vi titta lite närmare på vad som händer med det vi äter när det kommer in i kroppen, vad vi behöver äta för att kroppen skall fungera och må bra och vad vi inte skall äta om vi vill må bra och hålla oss friska.

I början på april startar vi nästa kurs i serien, en 8-veckors kurs för dig som vill veta ännu mer om hur maten vi äter och livet vi lever påverkar hur vi mår.
Vi går djupt in i näringsläran och tittar i detalj på hur kroppen fungerar och vad som händer när vi äter olika saker, när vi stressar för mycket och allt annat som påverkar vårt mående och vår hälsa.
Låter det intressant så hittar du mer information om den kursen här.

Lev väl,
Tony Berglund
Mat För Bättre Hälsa