Tillbaks efter semestern

Tog en liten timeout och åkte ner till Kanarieöarna med fästmön för en kort semester.
Det blev dock lite för mycket av god mat och gott vin, och trots att jag inte gick upp något (japp, kontrollvägning både före och efter för skojs skull), så var det segt trött och stelt i kroppen, inte så piggt och rappt och mjukt som det brukar vara.
Man blir faktiskt lite bortskämd med att må bra, så det kanske är bra att påminna sig lite någon gång ibland hur illa det faktiskt var förr innan man lade om kosten.

Nu i alla fall tillbaka på hemmaplan och i full färd med att förbereda för nästa veckas kursstart Hälsocoach 8v med individuell kostrådgivning, en onlinekurs som du deltar i via din dator eller läsplatta hemifrån soffan eller var du nu sitter bekvämast.
Passa på att anmäla dig nu, vi har till denna omgång ett fantastiskt introduktionspris som inte lär återkomma, och du lär inte hitta den breda och djupa kunskapen du får med denna kurs till ett bättre pris någon annanstans.
Mer info om den kursen här:
http://www.matforbattrehalsa.se/kostradgivning/halsocoach-8v-online/
Välkommen med din anmälan!

Tony

Leave a Comment