Eva-Lotta Ryd

Eva-LottaEva-Lotta Ryd är utbildad kostrådgivare med goda kunskaper inom nutrition, hon är utbildad andningsinstruktör och hormonterapeut. Hon brinner för kost, hälsa, vetenskap, baserad på en holistisk evolutionär grund. Eva-Lotta har tidigare arbetat som Teknisk support ingenjör på ett internationellt medicintekniskt företag inom Neuroscience som levererar innovativa kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan, som förbättrar, förlänger och räddar patienters liv.

Eva-Lotta är en uppskattad utbildare och föreläsare som nu ägnar tiden åt att driva sitt eget företag Eva-Lotta Utbildningar där hon har kostrådgivning, kurser, föreläsningar, hormonhälsa med analys via Labrix och medveten andning.

Motto: ”Riktig mat håller dig frisk”.

Eva-Lotta är en av Kostrådgivarna som ingår i ett stort nätverk med andra kostrådgivare med goda kunskaper om näringslära, näringsfysiologi och naturlig artegen kost i Skandinavien.

Mina hemsidor:
www.evalottautbildningar.se Huvudsida (om mig och mina tjänster)
www.matforbarn.se Blogg (Mat för barn, hälsa, recept och skolmatsfrågor)
www.evalotta.info Blogg (Om sjukdomar, cancer, naturlig mat, livsstil, recept och hälsa)
www.halsoweekend.se Hälsohelger och hälsodagar
www.evalotta.vitamera.seKosttillskott av högkvalitet från Holistic
(biotillgängligt, GMO-fritt, glutenfri, ekologiskt och svenskt så långt det är möjligt med så få tillsatser som möjligt)

Facebook sidor:
www.facebook.com/matforbarn
 Nyhetsflöde tips (om mat för barn och hälsa)

www.facebook.com/kostradgivare Nyhetsflöde tips (om vetenskap, kost och hälsa)

Jag är huvudadministratör i Kostrådgivarnas-grupp LCHF (naturlig, glutenfri)

YouTube kanal:
Eva-Lotta Ryd t.ex. Historieätarna, Landet brunsås, mat & hälsa, vetenskap, forskningsfusk, cancer, eko, GMO och smör reklam mm (ca 1000 prenumeranter, ca 550 000 visn.)

 

Clef two-factor authentication