Eva-Lotta Ryd

Eva-Lotta

Eva-Lotta Ryd är certifierad funktionsmedicinsk terapeut, hormonterapeut och andningsinstruktör och arbetar med funktionsmedicinsk kost- och näringsoptimering. Hon brinner för kost, hälsa och vetenskap baserad på en holistisk evolutionärgrund.

Funktionsmedicinen är ett medicinskt område som strävar efter att på vetenskaplig grund identifiera och behandla grundorsakerna till olika hälsoproblem. Eva-Lotta samarbetar med flera professionella laboratorium bl.a Werlabs, Labrix och Nordic laboratories.

Eva-Lotta har tidigare arbetat inom medicinteknik för cancerbehandlingar och sjukdomar i hjärnan på ett internationellt medicintekniskt företag inom neuroscience.

Hon är en uppskattad hälsorådgivare, utbildare och föreläsare och hennes företag Eva-Lotta Utbildningar blev nominerad till årets nyföretagare 2017.

Hon har också engagerat sig mycket i skolmatsfrågor under de senaste åren främst inom Östergötland, i syfte att få mer naturlig mat i skolan som kan ge pigga och friska barn.

Mina hemsidor:

www.funktionsmed.se (Huvud-hemsida, om mig, funktionsmedicin, hälsotester, hälsorådgivning och hormonhälsa)

www.evalottautbildningar.se Hemsida (tjänster och webbshop Kosttillskott mm av högkvalitet (biotillgängligt, GMO-fritt, glutenfri, ekologiskt och svenskt så långt det är möjligt med så få tillsatser som möjligt)
www.matforbarn.se Blogg (Mat för barn, hälsa, recept och skolmatsfrågor)
www.evalotta.info Blogg (Om sjukdomar, cancer, naturlig mat, livsstil, recept och hälsa)
www.halsoweekend.se Hälsohelger och hälsodagar, kan bokas vid önskemål

Facebook sidor:

www.facebook.com/funktionsmed Nyhetsflöde tips (om vetenskap, funktionsmedicin och hälsa)

www.facebook.com/matforbarn Nyhetsflöde tips (om mat för barn och hälsa)
www.facebook.com/kostradgivare Nyhetsflöde tips (om vetenskap, kost och hälsa)

Jag är huvudadministratör i Kostrådgivarnas-grupp LCHF (naturlig, glutenfri)

YouTube kanal:
Eva-Lotta Ryd t.ex. Historieätarna, Landet brunsås, mat & hälsa, vetenskap, forskningsfusk, cancer, eko, GMO och smör reklam mm (> 1,3 miljoner visningar)

Motto: ”Riktig mat håller dig frisk”.

Eva-Lotta är en av Kostrådgivarna.se och Hormonterapeuter som ingår i ett stort nätverk med andra rådgivare med goda kunskaper om näringslära, näringsfysiologi, hormoner och naturlig artegen kost i Skandinavien samt Funktionsmedicinska terapeuter godkända av Yrkesterapeuternas riksförbund.