Recensioner

Recensioner i korthet4
”Alla som är intresserade av att lära om kost kan jag rekommendera er att ta del av all denna kunskap som dessa duktiga kostrådgivare har att ge.
Jag har själv gått kurs för dem och jag har med mig massor av tips i mitt vardagliga liv som hjälper mig att göra rätt val.
Ett starkt tips!!!!” Linn Johansson

”Vi var en testgrupp som gick i höstas, helt fantastiskt duktiga är dem bägge. Fick svar på allt jag undrat över när det gäller matval, bra fetter, bra protein, hormoner, tips o trix och tusen andra saker. GÅ DEN, rekomenderas varmt.” Christian Ravn-Holm

”Kan verkligen rekommendera denna kurs. Kursen innehåll väldigt mkt information och jag lärde mig massor! Uppskattade även den personliga kontakten med Tony Berglund och Eva-Lotta Ryd. Hade man en fråga eller ett problem så hade dom svar och lösningar. Tusen tack till Er båda.” Kia Grönwall

”Även jag kan varmt rekommendera denna. Tyckte kursen gav mig jättemycket! TACK! ” Inger Hultgren

Christian Ravn-Holm’s recension
”Jag gick denna kursen i höstas. Mycket positivt överraskad av både Tonys och Eva-Lotta’s gedigna kunskaper inom näringslära. Fick lära mig mycket nytt inom både näringslära och motion. Jag gjorde dessutom en hormonanalys med ett mycket förvånande men positivt resultat. Varenda människa oavsett var man står i livet har garanterat behållning av denna kursen. Jag är så tacksam att jag fick vara med.”

Linn Johansson’s recension
”Jag hade startat med lågkolhydratskost i maj 2015 och i september fick jag möjlighet att gå kurs för Eva Lotta Ryd och Tony Berglund.
Jag tyckte att jag hade grundläggande kunskaper på näringsläran. Deras kunskaper är inte enbart teoretiska. De bidrar med tips på hur jag kan ändra min kost utifrån mina förutsättningar. De ger också tips på mat som är bra för mig och eventuellt hur jag skulle kunna ändra min kost. Jag fick också tips på eventuella tillskott och vad orsakerna kunde vara om jag inte kände mig bra.

Som personer är de oerhört vänliga, tillmötesgående, kunniga, inger trygghet. De är positiva och ger ofta positiv respons.
Jag upplevde det positivt att sitta hemma i lugn och ro och lyssna på föreläsningarna. Vi hade också möjlighet att skriva frågor i chatten under föreläsningens gång som de besvarade så fort det passade själva föreläsningen.

Jag har ofta tankar kring kosten, hur jag äter och om jag måste förändra något och då poppar ofta saker som de sagt upp i mitt huvud. Även långt efteråt påverkar de mig utifrån vad de har velat förmedla.

Jag är oerhört nöjd med kombinationen teori av näringslära, att lägga upp bilder på min mat och få respons på den och tips och råd utifrån mina förutsättningar. Alltid lär man sig något och kanske lär man sig mer om sig själv också!
Jag kan rekommendera alla som är intresserade att ta del av deras breda kunskaper och deras självupplevda erfarenheter!”

5